Nová řada produktů – látky pro balení dárků

Po delší odmlce mám konečně čas napsat další příspěvek na blog. Na mojí obranu, měla jsem plné ruce práce se zařizováním výdejny :). Navíc jsem pro Vás připravovala nové produkty, které Vám v tomto příspěvku představím.

Příklad zabaleného dárku do látky

Prosím seznamte se s látkami určenými na balení dárků. Jsou inspirovány látkami pro prastaré způsoby balení předmětů z Asie – japonské furoshiki a korejské bojagi. Jaké mají výhody oproti jednorázovému balicímu papíru?

  • Dáváte vlastně dva dárky – obal může po rozbalení posloužit jako šátek, dekorace, nebo ho obdarovaný využije, až bude potřebovat zabalit dárek pro někoho dalšího. Saténové látky také můžete položit na polštář a tím si ochránit vlasy.
  • Šetříte životní prostředí – místo neustálého nakupování a vyhazování balicího papíru používáte Vy a Vaši blízcí několik kusů látky.
  • Balení do látek je (alespoň dle mého názoru) mnohem jednodušší. Vůbec nevadí, když to pokazíte, prostě látku rozbalíte a zkusíte to znovu.
  • Lze zabalit i neforemní předměty, jako láhve od vína, kulaté předměty apod.

Moje prvotní nabídka se bude skládat z několika barev a 3 velikostí látek ze syntetického saténu. Časem budu přidávat další materiály, jako třeba satén a plátno z bavlny.

Přidám také videa, která Vám ukážou, jak krásně balit dárky pomocí těchto metod.

Tak přeji hezké balení a mnoho šťastně obdarovaných příbuzných a přátel!